Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Розслідування у справі про затримання п'яного судді припинено

Четвер, 13 лютого 2014, 21:23

Слідчі дії у рамках кримінального провадження стосовно працівників Державної служби охорони (ДСО), які затримали суддю Київського райсуду Харкова Дениса Невядомського після бійки в ресторані, зупинено.

Як повідомили в прес-службі прокуратури Харківської області, це пов'язано з необхідністю допитати декількох громадян Росії, що брали участь в інциденті.

"Кримінальне провадження зупинено у зв'язку з необхідністю здійснення процесуальних дій у рамках міжнародної співпраці, а саме до Російської Федерації направлено клопотання про надання міжнародно-правової допомоги з метою допиту осіб, які брали участь у подіях", - сказали в прес-службі.

Як відомо, в ніч на 12 червня 2013 року в одному з ресторанів Харкова виник конфлікт між відвідувачами.

Прокуратура та Державна служба охорони оприлюднили власні версії конфлікту.

Працівники ДСО затримали одного з них, який згодом виявився суддею Київського райсуду Харкова Д. Невядомським. Після встановлення особи затриманого з нього зняли наручники і передали його представникам прокуратури.

Вранці 12 червня трьох працівників ДСО заарештували.

Як повідомив перший заступник прокурора Харківської області Владимир Суходубов, стосовно них відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 365 КК України (перевищення влади і службових повноважень, якщо воно супроводжується насильством або загрозою застосування насильства).

Крім того, в міліції перебуває кримінальне провадження за статтею "хуліганство", порушене стосовно працівників охорони ресторану, в якому розпочався конфлікт.

20 червня апеляційний суд Харківської області змінив запобіжний захід працівникам ДСО Сергію Зубку, Артему Крилову та Ігорю Колюшенкову з тримання під вартою на домашній арешт.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: