Військові РФ заявили, що "помилково" десантувалися на Херсонщині

Субота, 15 березня 2014, 20:11

Десантники, які висадилися біля с.Стрілкове Генічеського району  заявили, що переплутали місце висадки, тому висадилися фактично на околиці селища.

Про це заявив Стрілківський сільський голова Олександр Пономарьов, повідомляє Укрінформ.

За його словами, він разом p прокурором району та начальником райвідділу міліції виїхав на місце події після десантування невідомих для з'ясування, хто ці люди і яка їхня мета.

"Десантники розповіли, що переплутали місце висадки, тому висадилися фактично на околиці села. Зрозумівши, що помилилися, вони відійшли до газоперекачувальної станції, яка знаходиться за блокпостом українських прикордонників", - йдеться у повідомленні.

За його словам, озброєні люди без розпізнавальних знаків заявили, що "їх завдання - забезпечити охорону газоперекачувальної станції та розташованих неподалік трьох бурових свердловин "Чорноморнафтогазу".

"Вони зазначили, що у них є інформація, що на даних об'єктах готуються теракти і охоронятимуть вони ці об'єкти, скільки треба буде для виконання завдання", - розповів Пономарьов.

Військових доставили два десантні вертольоти у супроводі двох бойових вертольотів. Невдовзі десантні вертольоти покинули територію біля газоперекачувальної станції, а два бойових вертольоти продовжили кружляти над об'єктом.

Як відомо, на Арабатській стрілці у суботу висадився російський десант.

У Міноборони заявили, що українські військовослужбовці зупинили проникнення російський військових не територію області. 

Разом з тим керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук зазначив: група російський військових чисельністю близько 70 осіб прибула на Арабатську стрілку  та зайняла позиції поблизу газорозподільної станції. Підтримка десанту - 4 вертольоти і 3 бойових броньованих машини.

"... З абсолютно незрозумілих причин станція не перебувала під охороною", - зазначив Тимчук.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування