Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція стверджує, що експерти підтверджують версію про самогубство Музичка

Четвер, 27 березня 2014, 12:34

У активіста Правого сектору Олександра Музичка та бійця Соколу, який його затримував, стріляли з одієї і тієї ж з зброї.

Про це, як повідомляє УНІАН, заявив перший заступник міністра внутрішніх справ України Володимир Євдокимов.

"Криміналісти зробили висновок, що обидві кулі – одна, яка вийнята з лівої частини грудей Музичка, та друга, яку медики вилучили із середньої третини плеча пораненого бійця спецпідрозділу ГУБОЗ МВС України "Сокіл", – випущені зі зброї, яка знаходилася в руці Музичка", – підкреслив він.

Раніше у міліції розповіли, що Музичко під час затримання отримав п'ять поранень.

"Він з своєї зброї, з якої стріляв по співробітникам (міліції), тут же вистрілив два (рази) на виліт і один поцілив в серце - третій постріл", - розповів у вівторок Євдокимов.

Як відомо, член Правого сектору Олександр Музичко, відомий як Сашко Білий, був вбитий в ніч з понеділка на вівторок на Рівненщині.

У міліції стверджують, що Музичко був членом ОЗУ і знаходився у рошуку. Спочатку силовики заявили, його смертельно поранили під час затримання, оскільки він відкрив вогонь у бік бійців спецпідрозділу Сокіл, які намагалися його затримати.

Потім у МВС стверджвували, що Музичко застрелився сам.

Місцеві активісти Правого сектора, однак, заявили, що версія міліції є брехливою і вже пообіцяли помститися голові МВС Арсену Авакову.

Окрім того, у "Правому секторі" заперечують інформацію про те, що Білий сам собі завдав смертельних поранень.

МВС заявило, що готове допустити уповноваженого представника від громадськості до оцінки результатів розслідування убивства Музичка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування