Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У кримському полоні залишається один наш військовий, "незламний"

П'ятниця, 28 березня 2014, 14:06

Із кримського полону звільнено п'ятьох українських військовослужбовців, але невідома доля капітана В'ячеслава Дем'яненка.

Про це сказав начальник кримського медіа-центру Міноборони України Владислав Селезньов "Українській правді".

"Капітан 2 рангу В'ячеслав Дем'яненко, він один у Криму, у полоні. Я дзвонив йому сьогодні, телефон поза зоною зв'язку", - повідомив він.  

"Дем'яненко з тієї категорії, за яку я абсолютно упевнений, що він – патріот України, фахівець, і він незламний. Він із ЦІПсО – Центру інформаційно-психологічних операцій (Севастополь – ред.). Думаю, одна з причин, чому він не звільнений, – його принципова позиція", - сказав Селезньов.   

Він запевнив, що Дем'яненко – єдиний бранець на даний момент.

"Усіх інших випустили. Крім (Олександра) Філіппова ще 4 людини – Савінов, Атоян… Вони всі на материковій частині України перебувають", - сказав Селезньов.

Ресурсу "Крим.Реалії" він також розповів, що спілкувався з матір'ю Філіппова:

"Олександр перебуває на материковій частині України, рухається в напрямку Херсона. З ним перемістилися на велику землю капітан 2-го рангу Савенко, головний старшина Атоян і головний старшина Хміль. (Підполковник) Олександр Кальян на цей час перебуває на території військової частини в селі Плодове", - зазначив він.

Інші чекають наказу щодо передислокації: "Із північної сторони Криму на кордонах працюють фахівці, представники організаційних груп, які готові зустрічати колони військового персоналу, які залишають територію Криму, пересуваючись на материкову частину України".

Раніше з кримського полону звільнили полковника Збройних сил України, командира 204-ї бригади тактичної авіації у Бельбеку Юлія Мамчура та ряд інших військових.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування