Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міноборони обіцяє забезпечити кримських військових житлом протягом двох років

Вівторок, 1 квітня 2014, 17:28

Міністерство оборони планує забезпечити службовим житлом сім'ї військовослужбовців, виведених із Криму, на протязі двох років.

Як повідомляє Українські новини, заступник начальника Головного командного центру Збройних сил Олександр Розмазнин пообіцяв забезпечити їх житлом до травня 2016-го.

"Протягом 2 років ми плануємо виділити їм службове житло", - сказав він.

Розмазнин зазначив, що проживання військових на знімних квартирах буде оплачувати держава.

За словами представника Міноборони, вже прийнята програма з відновлення військових містечок та переобладнання казармено-житлового фонду під місця для тимчасового проживання сімей військових. Всі сім'ї військовослужбовців, виведених із Криму на материкову частину України, поставлять в чергу на отримання постійного житла, пообіцяв він.

Зараз військовослужбовці та члени їх сімей з Криму, виводяться з Криму, а пункти по їх розміщенню діють у Києві, Вінниці, Одесі, Запоріжжі та інших містах. Основну масу техніки планують відправити з Криму на материкову частину після завершення переговорів з Росією.

Раніше заступник глави Адміністрації президента Андрій Сенченко заявив, що Україна і Росія фактично погодили графік передислокації з Криму українських військових і військового майна, у тому числі усього флоту.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування