Царьова заблокували в готелі, його прихильники влаштували провокацію

Четвер, 10 квітня 2014, 16:24

В Одесі люди заблокували Олега Царьова.

Про це він написав у своєму Facebook

"Зараз мій готель "Промінада" на вулиці Фонтанськая дорога, 143, оточена сотнею озброєних і агресивних бойовиків. Моя команда фактично заблокована", - написав він.

"Поки екстремісти готуються до штурму, вимагають мого виходу для розправи, я готуюся до прес-конференції. До готелю йдуть наші прихильники. Впевнений у нашій перемозі", - написав він.

Царьов написав, що приїхав в Одесу на запрошення городян, "щоб відсвяткувати 70-річчя звільнення цього класного міста: пройти святковим Маршем Перемоги по Одесі, провідати вдома ветерана Великої Вітчизняної, дружину Героя Радянського Союзу".

"Але, напевно, це теж сепаратизм", - додав він. 

Люди під будівлею кликали Царьова вийти і поспілкуватися. Кричали "Царьов виходь!"

у відео є ненормативна лексика


Video streaming by Ustream

"Ми хочемо, щоб він розповів, як він брав участь у розстрілі мирних громадян, за скільки він продався Путіну", - сказав один з активістів.


Video streaming by Ustream

Трохи пізніше приїхали бійці Антимайдана, щоб допомогти вийти Царьову. Вони приїхали в повному обмундируванні, але євромайданівці їх не пустили, повідомляє активістка Олена Балаба.

Під готелем сталася бійка, антимайдан дістав червоно-чорний прапор, спалив його. Кілька прихильників "Евромайдана" кинулися відбивати прапор.

Незабаром до бійки приєдналися і інші активісти з обох сторін. У хід пішли палиці та димові шашки.

 

Станом на 16:23 потерпілому євромайданівцю надають першу допомогу.

Станом на 17:00 Царьова вивели через коридор, він пообіцяв більше не приїжджати до Одеси, повідомила активістка Олена Балаба.

"Антимайдан бомбить нас камінням", - додала вона.

 

Як відомо, Царьов неодноразово займав проросійську позицію. Із часів Революції він неодноразово говорив неправду в ефірі пропагандистських  телеканалів.

Напередодні мешканці Миколаєва побили його і не пустили до сепаратистів.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування