АТО у Слов'янську: вбиті і поранені силовики та сепаратисти

Неділя, 13 квітня 2014, 11:49

У Слов"янську внаслідок проведення Антитерористичної операції є вбиті і поранені з обох боків – українських силовиків та сепаратистів.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook глава МВС Арсен Аваков.

"Вбиті й поранені з обох боків. З нашого боку - офіцер СБУ. Поранений керівник АТЦ СБУ і ще четверо. З боку сепаратистів – невстановлена кількість", - зазначив Аваков.

Також він повідомив, що йде перегрупування сил.

Пізніше видання Новости Донбасса з посиланням на Донецьку ОДА повідомило, що під час АТО у Слов"янську вбито - одного, поранено - 9 людей. 

Також стало відомо, що під час операції у Слов"янську  було поранено начальника облуправління МВС Костянтина Пожидаєва, якого напередодні сепаратисти змусили написати заяву про відставку

Разом з тим у Головному управлінні МВС у Донецькій області спростували інформацію про поранення начальника ГУ МВС Костянтина Пожидаєва.

"Інформація про поранення Пожидаєва не відповідає дійсності", - заявив начальник ВЗГ облуправління Ігор Дьомін, повідомляє Укрінформ

Наразі більша частина Слов"янська звільнена від російських спецназівців.

Разом з тим УНІАН з посиланням на джерело повідомляє, що під час АТО у Слов’янську постраждали троє правоохоронців - один загинув, двоє поранені.

"Це сталося неподалік одного із блокпостів, які створили сепаратисти. На підступах до нього вони відкрили вогонь на ураження по правоохоронцях", - зазначило джерело.

У свою чергу група Інформаційний Опір також повідомляє, що під час АТО постраждали троє українських силовиків. 

За їх даними, серед захопили міськвідділ МВС у Слов'янську ідентифіковані військовослужбовці спецназу ГРУ ГШ ЗС РФ.  "Про втрати з боку противника даних немає", - повідомляє ІО.

Українська правда 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News