Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Аваков: Керівник міліції Горлівки - справжній офіцер – побитий, але живий

Понеділок, 14 квітня 2014, 21:33

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков спростував інформацію про загибель в.о. начальника Горлівського міськвідділу міліції полковника Андрія Крищенка.

Про це він написав на своїй Facebook-сторінці, зазначивши, що керівник міліції був захоплений та побитий, і у важкому стані доставлений до лікарні.

У прес-службі МВС нагадали, що у понеділок близько 13.00  сепаратисти почали штурмувати будівлю міського управління міліції Горлівки.

За даними правоохоронців, нападники мали вогнепальну зброю, вибухівку, бити, палиці та світло-шумові гранати.

У МВС наголосили, що штурм тривав близько трьох годин.

За словами Авакова, полковник Крищенко "з честю обороняв свій пост: відстрілювався від сепаратистів, скинув російський прапор та сепаратиста з даху управління"

"Деякі проросійські сайти повідомляють, що він у зв'язку з вчиненням опору був убитий. Нічого подібного! Відбили! Андрію надана медична допомога. Він з нами. Більш - менш у порядку. Справжній офіцер. Таких мало", - сказав Аваков.

На фото: підполковник міліції Герман Приступа - заступник Крищенка

"Він (Крищенко) та його заступник - підполковник міліції Герман Приступа (на фото) виконували свій обов'язок - захищали честь країни. З такими офіцерами будемо вибудовувати нову міліцію", - додав глава МВС.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...