У Краматорську російських вояків вигнали з телевежі, канали РФ вимкнули

П'ятниця, 18 квітня 2014, 10:56

У Краматорську звільнили телевежу, захоплену російськими військовими напередодні, та вимкнули незаконно ввімкнені російські канали.

Як повідомляє Концерн радіомовлення, радіозв’язку та телебачення, він спільно з Службою Безпеки України "забезпечили вимкнення з ефіру несанкціонованого мовлення російських телевізійних каналів, що розпочалося після захоплення російськими військовими радіо-телевізійної передавальної станції міста Краматорськ (с. Ясногоровка, вул. Кірова 699)".

Концерн уточнює, що російські військові 17 квітня захопили РТПС міста Краматорськ, вимкнули з ефіру українські канали та на їх частотах вивели в ефір російські.

Після звернення Концерну РРТ до СБУ та енергопостачальної організації зазначену передавальну станцію було знеструмлено.

"Через неможливість забезпечення несанкціонованого мовлення російських каналів загарбники залишили об’єкт", - повідомляє концерн.

Після перевірки та забезпечення спеціалізованими підрозділами МВС та Міноборони безпечного доступу на РТПС міста Краматорськ технічного персоналу, мають увімкнути трансляцію українських телевізійних каналів та провести аналіз завданих збитків.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News