Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Симоненко розповість євродепутатам "про розгул націонал-фашизму в Україні"

Середа, 2 квітня 2014, 11:07

Лідер КПУ Петро Симоненко відправився до Брюсселя на зустріч з представниками Європарламенту.

Про це повідомляє прес-служба КПУ з посиланням на ГолосUA.

Симоненко планує зустрітися з Габріеле Циммер, головою групи Європейські об'єднані ліві / Ліво-зелені Півночі (GUE/NGL) в Європейському Парламенті.

"Під час зустрічі мова піде про бездіяльність нинішньої влади в умовах ескалації конфлікту між Україною та Росією, про розгул націонал-фашизму на території країни, а також про беззаконня і свавілля, що панують у даний момент у нас", - заявив лідер комуністів.

"Крім того, ми обговоримо тему гонінь та утисків, загрозу для життя членів фракції КПУ, блокування роботи комуністів у Верховній Раді, а також захоплення нашого центрального офісу в столиці", - додав він.

У прес-службі зазначають, що лідер КПУ розраховує на розуміння і підтримку з боку европаламентарів.

Як відомо, комуністи вже неодноразово піднімали тему захоплення їх Центрального офісу у Києві. Їх представники у Верховній Раді заявили, що вони відмовляються брати участь у роботі парламенту, поки їх штаб не буде звільнений.

Зазначимо, що злочини так званих "фашистсько налаштованих молодиків" і "бандерівців", що нібито "захопили владу" в Україні, є одним з основних лейтмотивів пропаганди, яку активно поширюють російські ЗМІ.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування