У Харкові горіла будівля ОДА

Вівторок, 8 квітня 2014, 01:02

Проросійськи налаштовані мітингувальники, закидавши будівлю Харківської обласної державної адміністрації, підпалили кілька кімнат.

Як повідомили очевидці, незабаром після того, як міліція витіснила з будівлі проросійських активістів, вони стали кидати у вікна пляшки із запальною сумішшю. На першому поверсі спалахнув вогонь. Будівлю огорнув дим.

 

Помічник начальника ГУ Держслужби з надзвичайних ситуацій у Харківській області Ігор Лупандін підтвердив інформацію про загоряння.

"Дійсно було загоряння на першому поверсі в кількох кімнатах. Зараз вогонь локалізований, майже погашений", - сказав Лупандін.

Як відомо, в понеділок увечері співробітники міліції витіснили проросійських активістів з будівлі Харківської облдержадміністрації.

Водночас, за інформацією мера Харкова Геннадія Кернеса, захоплена регіональна передавальна вишка.

Крім того, в Харкові проросійські активісти розгромили апаратну місцевої телекомпанії АТН, яку пов'язують з главою МВС Арсеном Аваковим, і примушували гендиректора Олега Юхту написати заяву про звільнення.

Раніше на проросійському мітингу, який зібрався біля облдержадміністрації, сепаратисти висловили недовіру депутатам Харківської облради і оголосили про створення "Харківської народної республіки".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування