СИМОНЕНКО ЗНІМАЄ СВОЮ КАНДИДАТУРУ З ВИБОРІВ

П'ятниця, 16 травня 2014, 20:31

Лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко заявив, що знімає свою кандидатуру з виборів президента.

Про це він сказав в ефірі ''Першого національного'' під час дебатів між кандидатами в президенти.

''В Україні війна, Україна сьогодні втрачає свої території. І дуже серйозна, складна ситуація в Донецькій, Луганській області. Олігархи формують не тільки свої бандформування, а й воєнізовані різні структури'', - заявив політик.

''Ми бачимо з вами, що жах подій в Одесі, Маріуполі та Красноармійську викликає дійсно стан відчаю у наших громадян'', - вважає він.

''Ми розуміємо, що боротьба з інакомисленням, цензурою та інше дає одну відповідь запитання про вибори: вони, на наше переконання, будуть нелегітимними. Тому Компартія ухвалила рішення, і ми, комуністи, знімаємо свою кандидатуру для того, щоб сьогодні рятувати Україну від того свавілля, яке сьогодні має місце'', - заявив Симоненко.

Як відомо, за останніми результатами опитувань КМІСу, якби президентські вибори відбувалися на два тижні раніше, то з усіх громадян України віком від 18 років віддали б 2,4% голосів за Петра Симоненка.

Останній термін, коли кандидати офіційно могли знятися з виборів, закінчився 2 травня. Після цього їхні прізвища надрукували у виборчих бюлетенях.

Вчасно відмовилися від виборчих перегонів Олег Царьов та Наталя Королевська. Після закінчення терміну – Зорян Шкіряк.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування