Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики блокують управління Донецької залізниці

Понеділок, 19 травня 2014, 11:14

Сепаратисти заблокували адміністративна будівлю управління Донецької залізниці, розташовану в центральній частині Донецька.

Про це повідомляє видання ОстроВ.

За його даними, будівля на вулиці Артема, 68, з усіх сторін оточена автоматниками. Один із них, у відповідь на питання, навіщо вони тут знаходяться, заявив, що автоматники "блокують управління Донецької залізниці".

Крім того, дорогу по проспекту Маяковського біля ресторану Пушкін перекрили мікроавтобусом, через що не можна проїхати на вулицю Артема. Біля автомобіля стоїть автоматник, який вказує водіям, що їм потрібно їхати в об'їзд.

Один зі співробітників управління донецької залізниці, розповів, що представники ДНР прийшли в управління у понеділок вранці.

"Деякі залишилася на вулиці, а близько 3-4 осіб піднялися до керівництва відомства для ведення переговорів. Робота управління не припинялася, нікого не евакуювали", - цитує його Острів.

Станом на 12:19 отримати коментарі від прес-служби Донецької залізниці не вдалося.

В Укрзалізниці заявили, что о 10:00 "у зв’язку із захопленням сторонніми особами управління ДП Донецька залізниця" припинено рух вантажних поїздів на стиках з Донецькою залізницею.

"Вантажні поїзди зупинені в дорозі. Пасажирські поїзди, у тому числі приміські, продовжують курсувати без змін", - йдеться в повідомленні.

Таким чином, нашлях до Донецької залізниці було зупинено 2623 навантажених вагонів та 462 порожніх. З Донецької залізниці на адресу вантажоотримувачів України на інші залізниці через призупинення руху залізничники не змогли відправити 3015 завантажених вагонів та 1355 порожніх вагонів.

Пізніше стало відомо, що близько 15:00 рух вантажних поїздів було повністю відновлено.

Як відомо, діяльність терористів вже позначилася на роботі залізничного сполучення. Раніше представники залізниці вже повідомляли про скасування низки електричок та зміни у маршрутах поїздів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування