Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко обіцяє українцям "тектонічні зміни"

Субота, 23 серпня 2014, 10:39

Президент України Петро Порошенко обіцяє жителям Луганська та Донецька мир, а всім українцям великі зміни.

Про це він заявив у суботу в Києві на церемонії урочистого підняття Державного Прапора України, повідомляя його прес-служба.

"За любов до цих кольорів імперія етапувала наших патріотів на сибірську каторгу. Під нашим прапором народ повстав на захист своїх прав під час Революції Гідності", - сказав він. Він також звернув увагу, що прапори України та Європейського Союзу – витримані в одних кольорах.

Порошенко переконаний, що для українського прапора не знайти більше мирних кольорів.

"Ми - мирний народ, але готові платити й платимо – потом та кров’ю - за право жити під цим прапором, під цим небом і серед цих полів", - заявив президент.

За його словами, синьо-жовтий прапор став символом спокійного життя, до якого українські Збройні Сили повертають Донбас, звільняючи його від терористів.

"Державний прапор знову гордо майорить над Слов’янськом і Краматорськом, Лисичанськом і Сєверодонецьком, Артемівськом та Костянтинівкою. Миру чекають катовані бойовиками жителі Донецька та Луганська. І я вам обіцяю - обов’язково дочекаються!", - сказав Порошенко. Він також пообіцяв країні великих змін.

"Ми – на порозі грандіозних, тектонічних змін. Так само, як наші воїни встановлюють прапор над звільненими містами та селами, ми всі разом спільною працею зобов’язані підняти прапор перемоги над подоланням корупції, безробіття та бідності", - заявив президент на церемонії підняття прапора. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування