У Путіна вважають, що "чутки" про поховання російських десантників потрібно ще перевіряти

Середа, 27 серпня 2014, 21:53

Чутки про поховання російських десантників у низці міст вимагають додаткової перевірки.

Про це заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков.

"Безумовно, напевно ця інформація відповідними відомствами перевіряється, - заявив він, відповідаючи на відповідне запитання. - Вона (інформація) потребує детальної перевірки перед тим, як робити будь-які висновки".

Інформація про активізацію російських військових біля кордону з Україною не відповідає дійсності, додав він.

Як відомо, в селі Вибути під Псковом вранці 25 серпня відбулося поховання десантників, які загинули за невідомих обставинах.

Журналіст російського телеканалу Володимир Роменський, який поїхав до Пскова і зняв кадри на цвинтарі в Вибутах, зіткнувся з погрозами на свою адресу від невідомих людей, які порадили йому не намагатися нічого з'ясувати.

В ефірі телеканалу "Дождь" Роменський розповів про те, як відреагували родичі загиблих на появу журналістів і чому майже всім представникам ЗМІ, які приїхали в Псков, надходять погрози від невідомих, інформуєnews.еizvestia.com.

Журналіст розповідає, що причинами смерті, які офіційно вказуються в документах військових, є інфаркт та інсульт, незважаючи на те, що деякі загиблі були зовсім молодими людьми.

26 серпня стало відомо, що Полякова та інший член Ради Сергій Кривенко направили запит до Слідчого комітету з проханням провести розслідування обставин загибелі контрактників 18-ї мотострілецької бригади (в/ч 27777), уродженців Дагестану.

За офіційною версією, вони загинули на полігоні в Ростовській області 9 і 11 серпня.

ИТАР-ТАСС

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування