У Росії поховали псковських десантників, які загинули "за невідомих обставин"

Понеділок, 25 серпня 2014, 23:08

У селі Вибути під Псковом вранці 25 серпня минулого похорон десантників, які загинули за невідомих обставин.

Про це повідомляє російське видання Slon з посиланням на місцеві джерела.

Очевидець відспівування загиблих, на якому були присутні близько ста осіб, розповів, що дата і обставини загибелі бійців не називалися, були озвучені тільки імена. Похорони пройшли на кладовищі поряд з військовим полігоном.

Іншому джерелу Slon в Пскові вдалося виявити на кладовищі в Вибутах дві свіжі могили з вінками від підрозділів псковських ВДВ. Могили належать бійцям Кічаткіну і Осипову.

Все фото: "Псковская губерния"
 

Видання відзначає, що інформація про загибель Леоніда Кічаткіна раніше вже з'являлася в ЗМІ і соцмережах, в тому числі і від імені його дружини.

"ВКонтакте існує сторінка (копія) Олександра Осипова з Пскова, який служить в ВДВ. Серед фотографій десантника можна знайти медаль" За повернення Криму".

 

Як відомо, минулого тижня в бою під Луганськом українські військові захопили російську БМД з документами Псковської повітряно-десантної дивізії. Про долю екіпажу тоді нічого не повідомлялося.

Тим часом російські журналісти і блогери звернули увагу на раптове припинення активності в акаунтах "ВКонтакте", що належать псковським десантникам. Блогер Віктор Кадічников зазначив, що в цілій групі акаунтів, які раніше активно оновлювалися, останніми днями заходу стали 15 і 16 серпня.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...