Аваков вважає, що Гелетей має вибачитися за слова про комбатів-"політиків"

П'ятниця, 19 вересня 2014, 23:40

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков вважає, що міністр оборони Валерій Гелетей повинен вибачитися за свої слова про те, що серед комбатів в партійних списках немає справжніх героїв.

"Від початку бойових дій в системі добровольчих батальйонів МВС загинуло більше 70-ти осіб. Понад 300 поранених. Серед них і командири підрозділів. 38 бійців зникли без вісті. Отже не смійте для красного слівця поминати відважних хлопців. Я цього не стерплю! Це не гідно, не чесно - і це брехня. Як брехня і те, що створення добровольчих батальйонів на початку АТО було помилкою..." - заявив глава МВС.

"Ваші висловлювання виходять за рамки військової та людської етики. Десятки тисяч солдатів та командирів на передовій - зі Збройних сил, Нацгвардії, Батальйонів МВС і прикордонників - заслуговують більшої поваги. Вибачтеся!" - закликав Гелетея Аваков на своїй сторінці в Facebook.

Як відомо, партія "Народний фронт" включила у свій виборчий список під №5 комбата батальйону "Миротворець" Андрія Тетерука і під №10 – комбата батальйону "Дніпро" Юрія Березу.

Партія "Свобода" включила до списку під №10 командира взводу 22-го батальйону Олексія Миргородського, "Радикальна партія Олега Ляшка" включила під №3 командира батальйону "Айдар" Сергія Мельничука, а партія "Самопоміч" – під №2 комбата "Донбасу" Семена Семенченка.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування