Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Радник міністра: Януковичу, Пшонці та Азарову Путін дав громадянство

П'ятниця, 3 жовтня 2014, 11:05

Президент Росії Володимир Путін видав російське громадянство екс-президенту Віктору Януковичу і його соратникам.

Про це у своєму Facebook написав радник Міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

"На якій же підставі запитаєте Ви сім'я Азарових знаходиться на території РФ? Там же є правило, що не громадяни не можуть знаходиться на території Росії більше 90 днів поспіль. А потім треба виїжджати і в'їжджати, але все одно перебувати не більше 180 днів на рік ", - зазначив він.

"Сім'ям Януковича, Пшонок, Азарових вдалося домовитися з Путіним про надання російського громадянства, і вони можуть поки почуватися сухо і комфортно", - пояснив Геращенко.

Він зазначив, що Росія за своєю Конституцією своїх громадян нікому не видає.

"За інформацією з оперативних джерел я дізнався, що громадянство зрадникам України було надано окремим секретним указом президента Росії Путіна в якості нагороди за вірну службу з розвалу національної безпеки, оборони, системи правопорядку і економіки", - написав Геращенко.

"Азарову, Пшонці, Януковичу та їхным сім'ям за зраду інтересів України, вакханалію беззаконня і розстріл власних громадян, Путін дав російське громадянство", - обурився він.

У той же час, Федеральна міграційна служба Росії не коментує це повідомлення.

"Ми цю інформацію не коментуємо", - сказав у п'ятницю РІА Новини представник прес-служби ФМС Росії.

Прес-секретар Володимира Путіна теж не став коментувати заяву, про надання Януковичу і його поплічникам російського громадянства.

Раніше повідомлялося, що сімейство втікача екс-прем'єр-міністра України і лідера Партії регіонів Миколи Азарова володіє особняком в елітному Підмосков'ї.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування