Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко і Ко відмовилися від посад у новому уряді

Четвер, 13 листопада 2014, 11:39

Партія "Батьківщина" не претендує на посади в новому уряді після формування коаліції.

Про це в четвер, 13 листопада, заявив кандидат в народні депутати від цієї політсили Сергій Соболєв, передає Інтерфакс-Україна.

"Ми полегшили роботу коаліції і заявили, що жодних кадрових претензій у нас немає, і тому в цьому плані повинні домовитися між собою дві ключові фракції - "Блок Петра Порошенка" і "Народний фронт", - сказав Соболєв журналістам перед початком коаліційних переговорів.

Він наголосив, що посади в уряді не є пріоритетними для "Батьківщини", "більше того, ми не подавали нікого на урядові посади".

На питання про те, на які парламентські комітети претендує "Батьківщина", Соболєв сказав: "До комітетів ще питання не дійшло, але я думаю, що для нас пріоритетним залишаються питання регулювання в частині малого і середнього бізнесу. Це ті питання, які вели наші колеги і в парламенті попереднього скликання".

Як повідомлялося, в переговорах зі створення коаліції у Верховній Раді України VIII скликання беруть участь представники п'яти політичних сил - "Блоку Петра Порошенко", "Народного фронту", Об'єднання "Самопоміч", Радикальної партії Олега Ляшка та ВО "Батьківщина".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: