Азаров, ховаючись від розшуку, написав книгу і покаже її пресі

Вівторок, 3 лютого 2015, 11:12

Колишній прем'єр-утікач Микола Азаров, ховаючись в Москві від міжнародного розшуку, написав книгу про "розвиток України в 2010-2013 роках".

Твір Азарова під назвою "Україна на роздоріжжі. Записки прем'єр-міністра" вже можна придбати в російських інтернет-магазинах і книгарнях.

 Фото сайта lib.aldebaran.ru

Коштує книга Азарова 150 рублів (близько 34 гривень).

"Трагічні події останнього часу в Україні прикували до себе увагу всього світу. А що їм передувало? Як розвивалася Україна, її економіка і соціальна сфера в 2010-2013 рр.?", - написано в анотації до книги.

Азаров "відверто та емоційно розповідає про свій життєвий шлях, починаючи з дитинства, особливу увагу приділяючи подіям останніх років, багатих політичними потрясіннями, які привели Україну вчергове на роздоріжжя історичних шляхів".

Передмову до книги Азарова написав колишній прем'єр Росії Сергій Степашин.

Для презентації свого творіння Азаров-старший навіть проведе прес-конференцію 4 лютого в російській "Комсомольській правді" і вперше за останній рік вийде до преси.

Як відомо, Інтерпол 12 січня оголосив у розшук екс-президента Віктора Януковича, екс-прем'єра Миколу Азарова та ряд інших українських екс-чиновників, серед яких є Клименко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування