Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

У Києві розстріляли журналіста Олеся Бузину

Четвер, 16 квітня 2015, 14:05

У четвер на вулиці Дегтярівська в Києві був вбитий журналіст Олесь Бузина.

Про це з посиланням на очевидців повідомила УП журналіст "Громадського" Христина Бондаренко.

За її словами, Бузину застрелили чотирма пострілами.

Вбивство також підтвердив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.  За його словами, стріляли з Ford Focus темносинього кольору в районі будинку 58 на Дегтярівській вулиці. Номери машини були латвійськими або білоруськими, стверджує Геращенко.

Только что на Ул. Дегтяревская в районе дома номер 58 из Форд Фокус темно синего цвета, был расстрелян печально извест...

Posted by Anton Gerashchenko on Thursday, April 16, 2015

У свою чергу користувач Facebook Богдан Йовженко написав у групі Шевченківської народної самооборони Києва, що номера машини були BL8108W.

Бузину розстріляли двоє в масках. Фото з Facebook 

Dmitriy Filimonov

Через декілька хвилин після повідомлення про вбивство Бузини питання про ставлення до цього поставили президенту Росії Володимиру Путіну у ефірі "прямої лінії", яка саме триває в цей момент. У відповідь Путін сказав, що це вже не перше політичне вбивство в Україні і всі вони, на його думку, не розслідуються.

Бузина на початку березня зі скандалом звільнився з посади шеф-редактора газети "Сегодня", на якій він працював з січня. Він стверджував, що пішов з посади через цензуру, а його колеги - що через неможливість знайти спільну мову з колективом.

Як відомо, у середу ввечері біля під'їзду свого дому в Києві був вбитий колишній депутат від Партії регіонів та один з головних організаторів тітушок та Антимайдану Олег Калашников.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування