Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Росія раптово перевіряє авіацію Центрального округу: почали "марш"

Вівторок, 26 травня 2015, 08:58

У Росії проходить раптова перевірка угруповання авіації та військ протиповітряної оборони Центрального військового округу РФ.

Як повідомляється на сайті Міністерства оборони РФ, залучені до неї зенітні ракетні підрозділи отримали завдання на здійснення маршу в район проведення навчання на міжвидові полігони Капустін-Яр і Ашулук в Астраханській області.

"На даний час військовослужбовці зі штатним озброєнням і технікою здійснюють марш комбінованим способом – залізничним транспортом і своїм ходом на відстань понад 1 тис. км", - йдеться у повідомленні.

Після прибуття в призначені райони підрозділу ППО заступлять на "учбово-бойове чергування з прикриття об'єктів", повідомляє Міноборони.

25 травня за рішенням президента РФ Володимира Путіна в рамках підготовки до стратегічного навчання "Центр-2015" розпочато раптову перевірку бойової готовності угруповання авіації й військ ППО Центрального військового округу РФ.

"До перевірки залучається близько 12 тисяч військовослужбовців, задіяно до 250 літаків і вертольотів, близько 700 одиниць різного озброєння та військової техніки", - повідомляє округ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...