Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ПС вимагає арешту Ланьо та відставки Закарпатського керівництва МВС

Неділя, 12 липня 2015, 08:35

Лідер ВПР "Правий сектор" Дмитро Ярош закликав своїх прихильників продовжувати акції протесту до тих пір, поки не будуть арештовані представники влади, які, на думку ПС, винні у події в Мукачеві.

Про це йдеться в заяві, розміщеній на сторінці Яроша в facebook.

"Закликаємо продовжити безстрокові політичні акції до арешту винних, на думку "Правого сектора", в трагедії, Ланьо, Медведчука і відправки у відставку всього керівництва силових структур Закарпатської області та міністра внутрішніх справ А. Авакова", - написав Ярош.

У заяві також говориться, що керівництво ВПР прийняло рішення, щоб уникнути кровопролиття попрямувати в район Мукачево Дмитру Ярошу, Командиру ДУК ПС Андрія Стемпіцького та керівнику Партії Андрію Тарасенко.

ПС висловив упевненість, що їх побратими діяли в рамках необхідної оборони.

Як відомо, заблоковані під Мукачевим бійці ПС заявили, що готові здатися тільки у випадку прямого наказу Дмитра Яроша, а також за умови, що їх відправлять відразу в Київ в СБУ.

Переговори тривають.

За фактом інциденту у Мукачевому прокуратура Закарпатської області відкрила кримінальні провадження за попередньою правовою кваліфікацією "терористичний акт" (ч.3 ст. 258 КК України) та "створення злочинної організації" (ст. 255 КК України).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: