Самопоміч нишком "покарала" ще одного свого нардепа: голосувала не так

Субота, 18 липня 2015, 18:50

Фракція "Самопоміч" відкликала свого нардепа Вікторію Пташник зі складу Конституційної комісії, "бо не натиснула кнопку "проти" під час голосування у ВР запропонованого президентом України проекту змін до Конституції.

Про це у своєму Facebook повідомила сама Пташник.

"Дізналася про рішення фракції про відкликання мене з Конституційної Комісії, бо не натиснула кнопку "проти". Про прийняте фракцією вчорашнє рішення мене не повідомили", - заявила вона.

При цьому Пташник зазначила, що "завжди вважала Конституційну Комісію майданчиком, де треба дискутувати, сперечатися, знаходити такі шляхи вирішення задач, які б об’єднували".

"Саме тому мене щиро дивує, як можна влаштовувати дискусію на телевізійних ефірах і не займати такої ж жорсткої позиції під час засідань робочих груп, де немає камер",  -  додала вона.

Як відомо, напередодні лідер фракції "Самопоміч" Олег Березюк заявив, що фракція відкликає Ганну Гопко, яка очолювала список партії на виборах в Раду, з посади голови парламентського комітету у закордонних справах через голосування "за" запропонований президентом України проект змін до Конституції.

Як відомо, 16 липня Верховна Рада внесла в порядок денний і відправила в КС зміни до Конституції.

Пташник утрималася під час голосування за проект змін до Основного закону на засіданні Верховної Ради 16 липня.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...