Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Слідство вважає, що вбивство Нємцова готували з осені минулого року

Середа, 8 липня 2015, 03:15

За версією слідства, виконавці почали готувати вбивство восени минулого року, отримавши замовлення ще раніше.

Про це пише interfax.ru.

"Розслідування показує, що восени вже почалася активна підготовка вбивства, а замовлення надійшло ще раніше", - сказав співрозмовник агентства.

У свою чергу інше джерело агентства розповіло, що слідство має докази того, що виконавці злочину почали готуватися до вбивства в жовтні-листопаді 2014 року.

"Дати придбання машини, оренди квартир заарештованими фігурантами підтверджують цю версію. Вивчалися і записи з камер відеоспостереження біля будинку Нємцова", - сказав він.

За даними джерела, оперативні дані підтверджують і свідчення деяких свідків.

Адвокат потерпілих у справі Вадим Прохоров підтвердив, що дані про те, що виконавці почали підготовку злочину в жовтні 2014 року, є в справі.

"Це для мене не є новиною. Я завжди говорив, що, по цілому ряду даних, підготовка вбивства почалася ніяк не пізніше кінця осені", - сказав захисник.

Нагадаємо, обвинувачений у вбивстві Нємцова Губашев зізнався у злочині.

Один із затриманих, Заур Дадаєв, зізнався у вбивстві політика, проте пізніше став стверджувати, що його змусили силою визнати себе винним у вбивстві Нємцова.

Одним із замовників вбивства політика вважають главу Чеченської республіки, Рамзана Кадирова, проте слідство відмовилося допитувати Кадирова у справі про вбивство Нємцова. У той же час дочка Нємцова звинувачує вісьмох російських пропагандистів у смерті батька.

Перед смертю Борис Нємцов працював над доповіддю "Путін.Война" про участь регулярних військ РФ у збройному конфлікті на сході України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування