Путін переконаний, що без зброї міжнародна політика не обійдеться

Четвер, 22 жовтня 2015, 18:42

Воєнна сила залишається і ще довго буде інструментом міжнародної політики.

Про це заявив президент РФ Володимир Путін під час виступу на Міжнародному дискусійному клубі "Валдай" в Сочі.

"Будемо реалістами: воєнна сила залишається і ще довго буде інструментом міжнародної політики. Так є за фактом життя", - заявив Путін, говорячи про ситуацію в світі.

Він вкотре поскаржився на ставлення США до Росії, звинувативши США в нарощуванні гонки озброєнь. Путін також заявив, що США використовують санкції для усунення конкуренції на ринку.

У промові Путіна не біло ні слова про Україну. Скриншот видео выступления Путина 

"Санкції використовуються, щоб потіснити суперника з ринків. У хід йдуть надумані приводи", - заявив він.

"Так чинять з васалами, які наважилася діяти на власний розсуд", - переконаний Путін.

За його словами, Росія намагається вибудувати рівноправні відносини. Крім того президент РФ, чиї ЗМІ неодноразово були викриті у брехні, звинуватив Захід у інформаційній пропаганді.

"В інформаційному просторі також вирують війни. Підтасовувати і замовчуються факти. Влада країн, які завжди апелювали до свободи слова, тепер намагається перешкоджати об'єктивній інформації", - заявив він.

Далі у своїй промові Путін торкнувся міграційного кризи в Європі і багато говорив про війну в Сирії та "ІДІЛ". При цьому він жодного слова не сказав про конфлікт на Донбасі.

Як відомо, телеканал Міністерства оборони Росії "Звезда" сфальсифікував повідомлення про прем'єр-міністра Арсенія Яценюка і лідера "Батьківщини" Юлію Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування