Канал Міноборони РФ вигадав інтерв'ю Яценюка про домагання Тимошенко

Четвер, 22 жовтня 2015, 17:05

Телеканал Міністерства оборони Росії "Звезда" сфальсифікував повідомлення про прем'єр-міністра Арсенія Яценюка і лідера "Батьківщини" Юлію Тимошенко.

Про це в четвер попереджає російська редакція Radio France Internationale.

Телеканал "Звезда" 22 жовтня розмістив на своєму сайті повідомлення про те, що "Яценюк звинуватив Тимошенко у сексуальних домаганнях".

 

При цьому телеканал посилається на "інтерв'ю", яке нібито брала у Яценюка журналістка російської редакції Radio France Internationale Олена Серветтаз.

Російська редакція RFI попереджає всіх, хто міг випадково прочитати "новину" від телеканалу "Звезда", що обидва представлених у ній "факти" є плодами вимислу.

Журналістка RFI не брала інтерв'ю в Яценюка, і хоча б тому не могла поставити йому питання "про відносини прем'єра з лідерами фракцій у Раді". Більше того, подібних питань ніколи не задавав ні Яценюку жоден співробітник жодної з 12 мовних редакцій RFI.

Хто заніс на сторінку телеканалу "Звезда" повідомлення про "сексуальні домагання", поки залишається військовою таємницею, зазначають у RFI.

Відомо тільки, що годиною раніше, той же телеканал заявив що бойовики ІДІЛ "почали створювати бомби з презервативів, намагаючись збити ними російські літаки".

*** Radio France Internationale - французька державна радіостанція, заснована в 1931 році для зарубіжного мовлення. Здійснює мовлення 12 мовами.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування