Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутат Держдуми вимагає розслідувати загибель російського солдата в Сирії

Четвер, 29 жовтня 2015, 16:41

Депутат Держдуми від партії КПРФ Валерій Рашкін направив запит на ім'я міністра оборони Росії Сергія Шойгу з проханням розслідувати загибель російського солдата Вадима Костенка в Сирії.

Про це повідомляє телеканал Дождь, у розпорядженні якого є запит.

У депутатському запиті наголошується, що озвучена мінобороною версія загибелі солдата "не знаходить підтвердження серед його близьких, друзів, людей, які особисто знали контрактника".

"Зокрема, вони відзначають, що травми на тілі Костенка не відповідають версії загибелі від задухи: у загиблого зламано ніс, щелепу, шию, розтрощено потилицю і стесані коліна", - йдеться у запиті депутата.

Рашкин попросив провести ретельне розслідування обставин загибелі солдата і забезпечити доступ громадськості до його результатів.

У запиті депутат також попросив міністра проінформувати, "наскільки надійно забезпечується безпека життя і здоров'я військовослужбовців Збройних Сил РФ на території Сирії".

Як повідомлялося, в Сирії загинув 19-річний російський контрактник Вадим Костенко родом з Кубані. Згідно з офіційною версією міноборони, він повісився.

Родичі Костенка не вірять в офіційну версію смерті, вказуючи на дивні травми на його тілі і голові.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування