Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Тетерук каже, що постраждала Кужель поводиться дивно

П'ятниця, 13 листопада 2015, 11:52

Депутат від "Народного фронту" Андрій Тетерук констатує відсутність прогресу у розслідуванні інциденту з нардепом від "Батьківщини" Олександрою Кужель.

Про це він сказав у коментарі кореспонденту "Української правди" в кулуарах парламенту у п'ятницю.

"Ми чекаємо на повторну експертизу, тому що сторона, яка постраждала, веде себе дивно - вони не допускають слідчих, не допускають будь-яких представників для того, щоб повторно оглянути, щоб мати впевненість, що діагноз відповідає отриманій травмі", - сказав Тетерук.

"Створюються певні проблеми. Я думаю, що найближчим часом ми будемо бачити, чи там є фальсифікація і корупційна складова, чи є позиція якісного розслідування", - додав він.

"В перший вечір я давав свідчення і слідчий не надає мені документів для проведення повторної експертизи. Поки немає діагнозу, мені немає що робити, поки слідчий не виконає роботу. Я готовий давати свідчення в будь-який час", - наголосив депутат.

Як відомо, 5 листопада між Тетеруком і Кужель стався конфлікт у кулуарах Ради. Прихильники Кужель стверджують, що Тетерук вдарив її по голові скляною пляшкою, після чого вона була госпіталізована із струсом мозку.

Тетерук наполягає, що не бив Кужель.

Верховна Рада не підтримала пропозицію спікера Володимира Гройсмана про те, щоб усунути Тетерука від пленарних засідань.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...