Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У ДУК "Правого сектора" прокоментували бійку на турбазі на Драгобраті

Понеділок, 11 січня 2016, 00:45

За фактом бійки на турбазі Драгобрату затримано 5 бійців ДУК "Правий сектор", поліція відкрила кримінальне провадження.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці командира ДУК ПС Андрія Стемпіцькго у facebook.

Так, наразі затримано бійця з позивним "Хорват" – начальник оперативного штабу (один з організаторів та перший офіційний командир 5-го ОБАТ ДУК ПС, поранений в боях з окупантом), бійця з позивним "Бєс" – командир 13-го запасного батальйону ДУК ПС (Київ), який воював в Донецькому аеропорту, де був контужений у бою з російським спецназом та ще трьох бійців.

КОНФЛІКТ НА ДРАГОБРАТІ. Сьогодні на Драгобраті в Закарпатті відбувся конфлікт між групою бійців ДУК ПС та охороною «Хати...

Опубліковано Андрієм Стемпіцьким 10 січня 2016 р.

На даний час, як сказано у повідомленні, аналітики ПС опрацьовують інформацію про обставини події і однозначних заяв поки що не роблять.

Також у повідомленні зазначено, що конфлікт міг виникнути і на побутовому грунті.

Пізніше Стемпіцький опублікував ще одну обставину інциденту на Драгобраті. Зокрема, стало відомо, що заклад "Хата Магната" належить жителям Донецької області з м. Красноармійськ, проте як це пов’язано із конфліктом він не прокоментував.

ЦІКАВЕ ДОПОВНЕННЯ ДО ІНФОРМАЦІЇ ПРО КОНФЛІКТ. На даний момент стало відомо, що заклад «Хата Магната» належить жителям До...

Опубліковано Андрієм Стемпіцьким 10 січня 2016 р.

Як повідомлялося, на Закарпатті в смт.Ясіня на території турбази "Хата Магната" невідомі чоловіки у камуфльованому одязі вчинили бійку з обслуговуючим персоналом із застосуванням зброї.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування