Штаб: Ситуація в зоні АТО загострилася, було бойове зіткнення

Вівторок, 12 січня 2016, 06:18
Штаб: Ситуація в зоні АТО загострилася, було бойове зіткнення

Ситуація в зоні проведення АТО знову загострилася - впродовж минулої доби бойовики 35 раз порушували умови перемир'я уздовж всієї лінії розмежування.

Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.

У районі Донецька бойовики зі стрілецької зброї, гранатометів і великокаліберних кулеметів обстріляли Піски, Опитне, Авдіївку, Верхньоторецьке. Українські позиції біля Мар'їнки терористи обстріляли з ручного протитанкового гранатомета. У районі Красногорівки з напрямку окупованої Старомихайлівки "працював" снайпер бойовиків.

"Застосовуючи стрілецьку зброю, гранатомети та великокаліберні кулемети, окупанти намагались спровокувати наших захисників на відкриття вогню у відповідь в районі Новгородського, Зайцевого та Майорська, які розташовані північніше Горлівки", - відзначили в штабі.

Неподалік Світлодарська зафіксовано застосування бойовиками великокаліберних кулеметів, в районі Луганського били снайпери.

На тій же ділянці, поблизу Семигір’я, відбулося бойове зіткнення.

"У результаті короткого бою із застосуванням стрілецької зброї наші бійці відкинули нападників на вихідний рубіж", - повідомили в прес-центру штабу АТО.

Неподалік Троїцького, на кордоні Донецької та Луганської областей, бойовики пристрілювали 82-мм міномет.

На Луганщині пізно ввечері по опорних пунктах українських підрозділів в районі Кримського терористи відкрили вогонь з гранатометів, а також мінометів калібру 120 мм, застосування яких заборонено мінськими домовленостями.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування