Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ярош хоче взяти на поруки бійців "Правого сектора", обвинувачених у бійці

Вівторок, 12 січня 2016, 12:12

Народний депутат, екс-лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош заявив, що готовий взяти на поруки бійців ПС, яких звинувачують у бійці на закарпатському курорті Драгобрат.

Про це він пише у вівторок на своїй сторінці у Facebook.

Він зазначив, що для повноцінного коментування щодо інциденту на Драгобраті має недостатньо інформації, однак запевнив, що вказані бійці проявили себе в боях "як герої".

"Скажу одне: на фронті, захищаючи Україну від російсько-імперської агресії, друзі "Хорват" і "Бєс" поводили себе як герої, в боях отримали поранення і контузії", - пише Ярош.

"Всім хлопцям, які воювали можу дати найкращі характеристики. Ще вчора дав вказівку своїм юристам зайнятися цією справою. Готовий побратимів взяти на поруки", - додав він.

Раніше повідомлялося, що 10 січня п’ятеро п’яних людей увірвалися на турбазу "Хата магната" на курорті Драгобрат і влаштували "п’яні розбірки" з персоналом.

Під час розбірок чоловіки, яких пов’язують із ДУК "Правий сектор", застосували вогнепальну зброю – пістолет Макарова та пістолет Стечкіна.

В результаті масової бійки всі 5 членів ПС отримали тілесні ушкодження, працівники турбази і туристи затримали їх до приїзду слідчо-оперативної групи.

Командир ДУК ПС Андрій Стемпіцький вказував, що "Хата магната" належить жителям Донецької області з Красноармійська. Водночас голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль запевняв, що жодного сепаратизму – ні побутового, ні будь-якого іншого з боку персоналу турбази не було й близько

У ніч на 12 січня суд обрав для учасників сутички на Драгобраті Василя Василинюка й Петра Угрина (Цвіха й Педро) запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 8 березня.

Захисники ще трьох підозрюваних Василя Малковича, Сергія Тищенка й Антона Окоркова (Хорвата, Нацика й Бєса відповідно) заявили відвід суду.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: