Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суд визнав потерпілими затриманих на Драгобраті бійців ПС

Четвер, 21 січня 2016, 02:47
Суд визнав потерпілими затриманих на Драгобраті бійців ПС

Ужгородський міськрайонний суд визнав потерпілими затриманих за бійку на Драгобраті бійців "Правого сектора".

Про це повідомив адвокат Роман Бухтояров на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, суд задовольнив скаргу адвокатів на бездіяльність слідчого управління Нацполіції у Закарпатській області та зобов'язав поліцію внести відомості про побиття бійців до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочати досудове розслідування.

Суд зобов’язав мусорів внести відомості по хлопцях. Сьогодні слідчими суддями Ужгородського міськрайонного суду розгляну...

Опубліковано Бухтояровом Романом 20 січня 2016 р.

Прес-служба Ужгородського міськрайонного суду Закарпаття також повідомила, що слідчий суддя Леміш О.М. за скаргою адвокатів Устич Г.І. та Бухтоярова Р.О., які діють в інтересах Василинюка В.В., Тищенко С.П. та Малковича В.В., зобов’язав поліцейських внести відомості щодо завдання тілесних ушкоджень вказаним особам та розпочати розслідування.

Також слідчий суддя Микуляк П.П. зобов’язав поліцію області внести відомості щодо нанесення тілесних ушкоджень Угрину П.М. та розпочати досудове розслідування даного злочину.

Відносно Окорокова А.В. захист заявив клопотання про закриття провадження, оскільки відомості щодо нанесення йому тілесних ушкоджень було внесено до Реєстру, розслідування триває, зазначає суд.

На 15:00 четверга, 21 січня, у суді заплановано розгляд клопотання сторони захисту про відібрання біологічних зразків у підозрюваних в інциденті поблизу "Драгобрата".

Раніше, адвокат затриманих у Драгобратській справі Влад Добош заявив, що відео бійки 10 січня, яке оприлюднила Національна поліція є нарізкою конфлікту за участі бійців ПС і кадри змонтовані.

Як відомо, під ранок 10 січня п’ятеро чоловіків, які, як стало відомо пізніше, виявилися бійцями "Правого сектора", на базі "Хата магната" на курорті Драгобрат (Закарпаття) влаштували бійку з персоналом. Вони поранили кухаря й бармена, їх також було поранено і затримано.

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області ухвалив узяти 5 бійців під варту на 60 діб, тобто до 8 березня орієнтовно.

Підозрюваними стали: Антон Окороков (1987 р. н., із Києва), який називає себе комбатом запасного добровольчого корпусу "Правого сектора" у Києві; Петро Угрин (1987 р.н., мешканець Івано-Франківської області, член запасного добровольчого корпусу ПС у Києві), Сергій Тищенко (1977 р. н., мешканець Боярки Київської області), Василь Малкович (1992 р.н., мешкає в Івано-Франківській області) і Василь Василинюк (1987 р.н., мешканець Івано-Франківської області).

Адвокат Владислав Добош подав до поліції заяви щодо завдання тілесних ушкоджень працівниками комплексу "Хата Магната" затриманим бійцям ПС і застосування щодо них зброї.

Слідство спершу вважало, що саме бійці ПС застосували вогнепальну зброю.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: