Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Правий сектор" вимагає покарати працівників "Хати магната"

П'ятниця, 15 січня 2016, 09:11

"Правий сектор" просить поліцію притягнути до відповідальності працівників "Хати Магната" на Закарпатті за поранення бійців "Добровольчого українського корпусу" 10 січня.

Про це повідомив адвокат Владислав Добош у Facebook 14 січня.

"Заяви щодо нанесення тілесних ушкоджень працівниками комплексу "Хата Магната" затриманим хлопцям та вчинення щодо них хуліганських дій з використанням зброї подані до поліції. А тепер спостерігаємо, як швидко будуть затримані та оголошені підозри, а тим більше обраний запобіжний захід винним особам?", - написав Добош.

Заяви щодо нанесення тілесних ушкоджень працівниками комплексу "Хата Магната" затриманим хлопцям, та вченення щодо них х...

Posted by Влад Добош on Thursday, January 14, 2016

Мобільний оперативний штаб "Правий сектор" наголосив, що у добровольців, які перебуваються за ґратами, "вогнепальні, колоті та різані поранення, важкі струси мозку, забиття внутрішніх органів".

"На базі "Хата Магната" стріляли саме в наших хлопців, але чомусь саме їм шиють використання вогнепальної зброї!", - заявив "Правий сектор".

"У суді наші бійці постійно втрачали свідомість, через крововтрату та больовий шок, але Ужгородські "служителі Феміди" методично, із садистськім задоволенням, фактично катували їх протягом 40 годин", - обурився мобільний штаб.

"Реакція або її відсутність на подані сьогодні позови до поліції, щодо нанесення ушкоджень нашим бійцям – лакмусовий папірець того, чи існує взагалі правоохоронна система та закон у нашій країні", - додав ПС.

Сьогодні було подано заяви до поліціі щодо нанесення тілесних ушкоджень бійцям ДУК ПС та використання зброї працівниками...

Posted by Мобільний Оперативний Штаб/Правий сектор on Thursday, January 14, 2016

Як відомо, під ранок 10 січня на гірськолижному курорті Драгобрат стався конфлікт із застосуванням зброї, в якому брали участь 5 чоловіків, пов’язаних із "Правим сектором". Бійці завдали травм бармену й одному з кухарів і самі отримали поранення. Їх затримали і взяли під варту на 2 місяці.

Адвокат Добош пояснював: "Одні пишуть: хлопці прийшли вимагати, щоб їх нагодували безкоштовно, другі кажуть, що хлопці прийшли розбиратися, чому донецькі сепаратисти там наче бізнес ведуть. Треті говорили, що це із серії Мукачівських подій. Усе банально просто".

"Хлопці приїхали з Києва на відпочинок як приватні особи. Вони приїхали вночі, захотіли поїсти. Мені задавали питання, чому вони нібито пішли в цей сепаратистський кабак. Та просто він єдиний працював в цей час. Їх зустрів господар, попередив, що заклад скоро зачиняється. У одного з хлопців було з собою 700 доларів і 12 тисяч гривень. Ви думаєте, у них не було можливості заплатити за вечерю?", - заявляв Добош.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування