СБУ поки не знайшла сепаратизму в діях скандального начполіції

Понеділок, 14 березня 2016, 16:14

СБУ не знайшла підтвердження сепаратизму у діях Начальника управління Національної поліції у Вінницькій області Антона Шевцова.

Про це йдеться у відповіді СБУ, яку наводить Шевцов на своїй сторінці в Facebook.

"За результатами перевірки даних, які б підтверджували інформацію про Вашу причетність до діяльності, спрямованої на порушення територіальної цілісності та недоторканості України, насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади, участі у непередбачених законом воєнізованих або збройних формуваннях т.зв. ЛНР/ДНР та терористичній діяльності, на даний час не здобуто, - сказано у відповіді СБУ.

"Крім цього зазначаємо, що під час опитування Вас  з використанням поліграфу компрометуючих матеріалів не отримано", - додали в СБУ.

 

Сам Шевцов близько 15:30 у ФБ написав, що їде в Київ для розмови з начальником Нацполіції Хатією Деканоїдзе.

За інформацією джерел Дзеркала тижня в СБУ, перевірка триває.

Як відомо, в кінці лютого користувачі соцмереж розшукали і виклали спільну фотографію Шевцова з російським боксером і депутатом Миколою Валуєвим, фото на тлі будівлі з російським прапором, а також фотографії його сина на тлі російської окупаційної техніки в Криму.

Сам Шевцов заявив, що готовий пройти тест на поліграфі для того, щоб зняти звинувачення проти нього і його сім'ї в сепаратизмі.

Керівництво Нацполіціі повідомляло про проведення службового розслідуваннящодо Шевцова.

У понеділок міністр МВС Арсен Аваков попросив Деканоідзе звільнитиначальника Вінницької обласної поліції.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування