Аваков попросив звільнити главу вінницької поліції – підозра в сепаратизмі

Понеділок, 14 березня 2016, 13:10
Аваков попросив звільнити главу вінницької поліції – підозра в сепаратизмі

Міністр МВС Арсен Аваков просить главу Національної поліції Хатію Деканоідзе звільнити начальника Вінницької обласної поліції.

Про це він повідомив у понеділок на своїй сторінці в Facebook.

"Звернувся до голови Нацполіціі Хатії Деканоідзе негайно звільнити з посади голову Вінницької обласної поліції Антона Шевцова", - пише він.

"За матеріалами службового розслідування у Нацполіції - Шевцов зобов'язаний дати за всіма з'ясованими фактами офіційні пояснення", - також додає міністр.

Як відомо, в кінці лютого користувачі соцмереж розшукали і виклали спільну фотографію Шевцова з російським боксером і депутатом Миколою Валуєвим, фото на тлі будівлі з російським прапором, а також фотографії його сина на тлі російської окупаційної техніки в Криму.

Журналіст Дмитро Гнап також виклав відео, як шеф вінницької поліції бере участь в параді після анексії Криму 9-го травня 2014-го року.

Подивіться, як шеф вінницької поліції Антон Шевцов бере участь в параді після анексії Криму 9-го травня 2014-го. Там, до речі, і Путін був присутній на цьому параді. І Шевцов тут же з георгіївською стрічкою. "Ето нє то, о чєм ви подумалі!" - знову, напевне, заспіває улюблену пісню Шевцов, у якого вже знаходили і фото з Валуєвим і підписки на проросійські групи в соцмережах. Що ще треба керівництву Нацполіції, щоб визначитись з цим кадром? Фото в обнімку з Гіркіним?

Опубліковано Дмитром Гнапом 14 березень 2016 р.

Сам Шевцов заявив, що готовий пройти тест на поліграфі для того, щоб зняти звинувачення проти нього і його сім'ї в сепаратизмі.

Керівництво Нацполіціі повідомляло про проведення службового розслідування щодо Шевцова.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування