Гройсман: Я вам покажу, що таке управління державою

Четвер, 14 квітня 2016, 11:34

Голова Верховної Ради Володимир Гройсман обурився роботою високопосадовців, які до сьогодні були при владі.

Про це він сказав з президії парламенту напередодні голосування за призначення його на посаду прем’єр-міністра.

"Я вірю в те, що сьогодні дуже важливо відновити довіру українських громадян до влади. Але хочу підкреслити, що кожен із нас повинен бути максимально відповідальним", - заявив Гройсман у промові.

У цей час депутати фракції Радикальної партії кричали йому "Ганьба!".

"Ці всі балачки у цій залі відійдуть в історію як просто слова, які ми чуємо у цій залі десятиріччями. На превеликий жаль, за 24 роки нашої незалежності всі ті, хто не один раз був при владі, не змогли дати успіх країні", - відреагував на галас Гройсман.

"Ганьба всім тим, хто за 24 роки не дали людям жити по-людськи. Те, що ви тут бовтаєте, це ганьба", - додав він. - "Я вам покажу, що таке управління державою".

Раніше у своєму виступі Гройсман заявив, що не рветься у прем’єр-міністри.

"Я хочу присягути, що цей уряд, якщо він буде сформований у цій залі, буде нетерпимим до корупції, буде відповідально ставитися до тих завдань, які стоять перед Українською державою, буде все робити для того, щоб забезпечити стабілізацію розвитку держави", - сказав він.

"Цей уряд має стати владою нової якості, яка відповідає за свої дії та результат. Присягаю у тому, що буду служити українському народу і все зроблю для того, щоб ні вам, ні президенту, ні українському народу не було соромно за мою роботу", - пообіцяв Гройсман.

Саша Ночь, УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News