Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Нова Країна" закликала Демальянс і "Силу людей" створити партію

Середа, 27 квітня 2016, 09:17
Нова Країна закликала Демальянс і Силу людей створити партію

Громадянська платформа "Нова Країна" закликала партії "Демократичний альянс" і "Сила людей" об'єднатися в одну політичну силу.

Відповідне відкрите звернення активістів організації розміщено на сайті "Нової Країни".

"Ми закликаємо ваші політичні партії до об'єднання. Чекаємо вашої публічної відповіді. Думайте, друзі, але не довго!", - йдеться у зверненні.

"Нова Країна" зазначає, що їх і так уже об'єднали спільна робота на Майдані, волонтерські й реформаторські проекти.

Водночас, у суспільстві немає довіри до політичних еліт, а "головні державні інститути прибрали до рук декілька кланів і використовують їх у власних інтересах", йдеться у зверненні.

Для побудови сильної держави-сервісу "необхідно знайти, підготовити та поставити до важелів управління країною принципово іншу політичну еліту і забезпечити її потрібними ресурсами, в тому числі і довірою суспільства, необхідною для проведення змін в країні", наголошує "Нова Країна".

"Наші активісти довели свою спроможність працювати разом під час кампанії по просуванню податкової реформи в рамках "Громадянської ініціативи #3357". Ми разом працювали над проведенням антикорупційних форумів по всій країні в рамках "Руху за очищення". Ми спільно готували і виходили на акції в підтримку реформи Генпрокуратури", - зазначають активісти "Нової Країни".

"Ми вже довели самі собі, що здатні об'єднатись. Тотально замінити політичну еліту в країні, "видавити" олігархічні клани з парламенту та інших державних інститутів може тільки політична організація – партія, яка згуртує навколо себе людей, ідеї та ресурси та отримає перемогу на виборах до Верховної Ради", - заявляють вони.

На думку активістів, суспільство має визначити таку партію задовго до початку виборчої кампанії – і вона має стати "відкритим соціальним ліфтом для українців з принципово іншою системою цінностей та мотивацій".

"Новою політичною елітою країни мають стати громадяни, для яких Гідність є беззаперечною цінністю, вартою власного життя", - вважають у "Новій Країні"

"Саме такою партією можете стати ви, об'єднавшись в одну політичну організацію. Не тільки ГП Нова Країна, а і все громадянське суспільство, ми в цьому впевнені, підтримає таку політичну організацію всіма своїми ресурсами", - заявляє організація.

"Сам факт об'єднання нових сил – це вже сигнал суспільству, що ми подорослішали, вміємо об'єднуватися навколо головного і поступатися в дрібницях. Нова політична партія автоматично стає магнітом для численних волонтерів, громадських активістів, народних депутатів, держслужбовців і підприємців, які готові включитися в роботу задля спільної перемоги", - вважає "Нова Країна".

Депутат Мустафа Найєм зазначив, що цього об’єднання чекають багато людей. "Трохи знайомий із процесом і, якщо я правильно все розумію, нас чекають справді хороші новини".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
11:57
Споживання електроенергії зросло на 3,8%: в енергосистемі зберігається дефіцит – "Укренерго"
11:55
фотоЗ Таллінна до Києва: естонський депутат розпочав велопробіг, щоб зібрати гроші для ЗСУ
11:55
День після Чорнобилю. Як "Динамо" обіграло "Спартак" на переповненому 100-тисячному стадіоні
11:50
РосЗМІ: У Росії різко зросла кількість вакансій для людей з інвалідністю на тлі війни в Україні
11:39
відео"Патрулювала" кордон: прикордонники помітили рись у Карпатах
11:32
За 2023 рік перевізникам компенсували лише 6% витрат за пільговиків – Мінвідновлення
11:25
фотоРосіяни атакували КАБами Харківщину, серед постраждалих — діти
11:12
фотоУ Стокгольмі відкрився другий фестиваль "Українська весна"
11:05
відео Зеленський в річницю аварії на ЧАЕС закликав світ тиснути на Росію, щоб звільнити ЗАЕС
11:05
Іспанія відправить в Україну ракети до Patriot замість самої системи ППО – ЗМІ
Усі новини...