НАБУ: У "чорній бухгалтерії" ПР пошукають злочини, підслідні антикорупційному бюро

Субота, 28 травня 2016, 18:55
НАБУ: У чорній бухгалтерії ПР пошукають злочини, підслідні антикорупційному бюро

Документи, отримані Національним антикорупційним бюро від колишнього першого заступника голови СБУ ВіктораТрепака, будуть проаналізовані аналітиками та детективами на предмет наявності фактів, що можуть свідчити про можливе скоєння злочинів, підслідних НАБУ. 

Про це йдеться  у повідомленні НАБУ від 28 травня.

У відомстві зазначили, що  наразі Бюро "не може коментувати зміст документів чи давати будь-які інші оцінки заявам Трепака". 

"Закликаємо політиків, ЗМІ та громадськість не вдаватися до спекуляцій з приводу документів, про які йдеться, і почекати на офіційні висновки, які будуть оприлюднені після вивчення отриманої інформації",  - зазначено у повідомленні. 

Як відомо, раніше Віктор Трепак заявив, що передав до НАБУ документи, що підтверджують незаконні виплати Партією регіонів готівкових коштів низці колишніх та нинішніх високопосадовців.

За словами Трепака, серед фігурантів матеріалів - посадові особи найвищого рівня, міністри та керівники відомств, народні депутати, відомі політики, громадські діячі, представники міжнародних організацій, судді, у т.ч. найвищих судових інстанцій. 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...