Сакваралідзе і Касько створять свою партію

Вівторок, 28 червня 2016, 20:20
Сакваралідзе і Касько створять свою партію

Екс-заступники генпрокурора Віталій Касько та Давід Сакварелідзе, нардепи Віктор Чумак (позафракційний), Наталія Новак ("БПП") та екс-головний редактор Forbes-Україна Володимир Федорін увійдуть до складу новостворюваної партії. 

Про це йдеться у дописі Віталія Каська на Facebook.

"Тривалий час українське суспільство очікує на радикальні і системні зміни, безкомпромісну та рішучу боротьбу з усіма проявами корупції на всіх рівнях. ... Задля реалізації цього запиту ми об'єднали свою енергію і зусилля та почали процес формування абсолютно нової за своєю суттю і принципами політичної сили, яка приведе Україну до клубу успішних країн", - зазначено у повідомленні.

"Етап попередніх консультацій завершено. Ми створюємо команди в регіонах і пропонуємо приєднатися до нас всім тим, хто вірить у майбутнє України і готовий віддано працювати для її процвітання і розвитку", - додав Касько.

Також він розмістив фото, на якому, за його словами, - "ініціативна група" нової партії.

Назва партії наразі не відома. 

 

У свою чергу у коментарі УП Віктор Чумак, підтвердив, що створюється нова партія, при цьому він пояснив, що йдеться не про партію, про яку раніше говорили представники "Демальянсу" та народні депутати Сергій Лещенко та Світлана Заліщук.

"Так, ми йдемо окремо, адже вони вирішили створювати партію на базі Демальянсу, а ми створюємо партію з нуля", - зазначив нардеп.

На запитання, чи це буде партія Міхеїла Саакашвілі, Чумак зазначив: "Можна сказати, що він причетний до цієї партії, адже в нас пристуні представники його команди, однак він є державним службовцем".

Роман Кравець, УП

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування