Слідчі не знайшли у Кулика те, що шукали

Середа, 29 червня 2016, 14:19

Слідчі НАБУ не знайшли у квартирі прокурора сил АТО Костянтина Кулика доказів, які планували знайти згідно з постановою суду.

Про це йдеться у протоколах обшуку, які є у розпорядженні "Української правди".

Згідно з документами, обшук відбувався у рамках кримінальної справи 5201500000000017 на підставі ухвали судді Солом'янського суду Києва від 22 червня.

Загалом було складено два протоколи – один щодо обшуку квартири на 13 поверсі будинку 59 по вулиці Жилянській у Києві, другий – щодо обшуку нежитлового приміщення на 14 поверсі того ж будинку, вхід у яке здійснюється з квартири.

"Під час проведення слідчої дії детективами за участі  понятих та присутніх було проведено обшук у кімнатах, зазначених вище, в ході якого зазначених в ухвалі предметів, речей та документів не виявлено", – сказано у протоколі обшуку квартири.

У документі про обшук нежитлового приміщення також вказано, що таких предметів не виявлено.

У той же час у Кулика вилучили три USB-флешки та "квитанцію ТОВ "Г.С. Монтаж-Сервіс" на аркуші паперу формату А4".

У протоколі наведене зауваження Кулика, що на флешках міститься службова інформація.

Як відомо, про візит слідчих НАБУ в квартиру Кулика в середу повідомив депутат від БПП Валерій Карпунцов. Він вважає, що таким чином НАБУ зриває справи поплічників олігарха Сергія Курченка – Олександра Сухомлина та Андрія Кошеля, оскільки у середу в обід має відбутися апеляційне засідання суду у цих справа, на якому Кулик мав представляти обвинувачення.

НАБУ займається справою Кулика ще з зими. Причиною є наявність у прокурора АТО та його сім'ї дорогих автомобілів та житла у Києві, які не відповідають його задекларованим доходам.

Олег Шанковський, УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...