Суд над Єфремовим відбудеться у понеділок - джерело

Неділя, 31 липня 2016, 12:10
Суд над Єфремовим відбудеться у понеділок - джерело

Засідання суду щодо обрання міри запобіжного заходу колишньому лідеру фракції Партії регіонів Олександру Єфремову призначено на понеділок.

Про це Українській правді повідомило джерело у Генпрокуратурі.

"О 14 годині, Печерський райсуд", - зазначив співрозмовник, говорячи про час початку судового засідання.

Разом з тим активісти і нардепи просять небайдужих громадян приходити під суд на вул. Хрещатик, 42а, щоб "контролювати" судове засідання.

Разом з тим у мережі 30 липня з'явилося інтерв'ю Олександра Єфремова, записане, вочевидь, на початку збройної агресії РФ в Україні, яке він дав представникам "ЛНР". За повідомленням дописувача аккаунта на каналі YouTube, інтерв'ю вийшло на центральному телеканалі "ЛНР" ДТРК вечері 30 липня, на метрових частотах і у кабельних мережах його можна було побачити у Луганську та інших окупованих регіонах, а в інтернеті ролик з'явився ненадовго і згодом був видалений автором

На відео під час спілкування екс-регіонал заявляє про те, що фінасує сепаратистів.

Як відомо, вранці 30 липня генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що екс-глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов затриманий за підозрою у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України.

Статті, за якими затриманий Єфремов, не передбачають внесення застави, звільнення під особисте зобов'язання або домашній арешт.

Як повідомив Луценко, після затримання Єфремова доставили у слідчий ізолятор СБУ, де проходять слідчі дії. За словами генпрокурора, слідство пропонуватиме Єфремову піти на угоду

Українська правда 

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування