НАБУ кличе Онищенка на допит 5 серпня

Вівторок, 2 серпня 2016, 20:02
НАБУ кличе Онищенка на допит 5 серпня

Національне антикорупційне бюро викликає на допит нардепа Олександра Онищенка 5 серпня.

Про це йдеться у повістці, яку опублікувало відомство на своєму сайті у вівторок.

Вказується, що Онищенко повинен з’явитися "5 серпня 2016 року о 9.00 до детектива Першого відділу детективів Головного підрозділу детективів Національного антикорупційного бюро України Клименка Олександра Васильовича за адресою: м.Київ, вул.Василя Сурикова, 3 для участі у допиті в якості підозрюваного у кримінальному провадженні №52015000000000002 від 4.12.2015".

 

Як відомо, при повторній неявці підозрюваного в розкраданні народного депутата Олександра Онищенка буде запущена процедура оголошення його в розшук.

В НАБУ заявили, що він у віторок не з’явився на допит.

НАБУ і Спеціалізована антикорупційна прокуратура 22 червня викрили організаторів схеми з розкрадання коштів при видобутку і продажу природного газу в рамках договорів про спільну діяльність з ПАТ "Укргазвидобування", в результаті якої державі було завдано збитків на суму близько 3 млрд грн.

Верховна Рада 5 липня дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання і арешт народного депутата Онищенка – головного фігуранта "газової" схеми.

Онищенко, якому антикорупційні органи України повідомили про підозру у вчиненні злочину, 29 липня заявив, що знаходиться в Лондоні, оформляє дозвіл на проживання і просить політичного притулку у влади Британії.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування