Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ГПУ готує підозру Юрі Єнакіївському по ринку "7-й кілометр"

Четвер, 22 вересня 2016, 15:21

Генеральна прокуратура має намір оголосити про підозру соратнику екс-президента Януковича Юрія Іванющенка, відомого також як Юра Єнакієвський його партнеру Івану Аврамову і нинішньому директору ринку "7-ий кілометр" Олегу Гресю.

Про це на прес-конференції в Одесі в четвер заявив генеральний прокурор Юрій Луценко.

"Завтра закінчується триденний термін після видання відповідних повісток ми плануємо оголосити підозру Іванющенку, Аврамову і Гресю у справі про незаконнне відчуження частини акцій "7-го кілометра", – сказав він.

Як відомо, одразу після приходу Віктора Януковича до влади у 2010 році Юрій Іванющенко і його "смотрящий партнер" Іван Аврамов несподівано отримали у дар 25% одного з найбільших ринків країни одеського "7-го кілометра".

За даними УП, у цій справі ГПУ мала намір висунути підозру Аврамову, а після цього дістатися і до Іванющенка. Однак ця справа забуксувала. Детальніше про Іванющенка та справи проти нього можна прочитати в матеріалі "Смотрящий без нагляду. Чому Інтерпол не шукає Іванющенка".

13 вересня глава Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі заявив, що промринок "7-й км" (Одеська обл.) щомісяця направляє $ 800 тис. колишньому президенту Віктору Януковичу.

"Ось я вам скажу. "7-й кілометр". Хто там власник? – Єнакіївський. Щомісяця, за моєю інформацією, з "7-го кілометра" йде $ 800 тис особисто Януковичу і на "підтримку" Донбасу", – заявив Саакашвілі.

Керівництво одеського ринку "7-й кілометр" в свою чергу заперечує зв'язки з олігархом Іванющенком.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...