Вілкул не вимагатиме від Парасюка компенсацію. Поліція взялася за конфлікт

П'ятниця, 23 вересня 2016, 11:24

Депутат "Опоблоку" Олександр Вілкул не вимагатиме компенсації за пошкоджену машину під час бійки з депутатом Володимиром Парасюком.

Про це Вілкул сказав в коментарі "Українській правді", відповідаючи на питання, чи буде він вимагати вибачень або компенсації за пошкоджену машину.

"З огляду на інтелектуальний рівень Парасюка, нічого вимагати від нього не буду", - сказав він.

Вілкул повідомив, що сам не звертався в поліцію, але в четвер через годину після інциденту поліція під'їхала і опитувала людей. "Мені відомо, що вони проводять розслідування", - додав він.

"Жодних заяв я не писав, вони або самі відреагували на те, що побачили в ефірі або, думаю, що їх викликала охорона 112 каналу", - сказав він.

Він уточнив, що поки його самого не опитували, але поліція опитала його водія і охоронця.

У той же час на сайті поліції зазначається, що поліція відкрила кримінальне провадження через інцидент за участю позафракційного депутата Верховної Ради Володимира Парасюка і депутата з фракції "Опозиційний блок" Олександра Вілкула.

Повідомлення про бійку надійшло до чергової частини Головного управління поліції в Києві о 22:10.

За викликом виїхало керівництво Шевченківського управління поліції і слідчо-оперативна група. На місці події правоохоронці попередньо встановили, що конфлікт в приміщенні телеканалу виник між двома нардепами. Згодом один з них пошкодив автомобіль, яким користується інший нардеп.

На даний момент з офіційними заявами в поліцію Києва учасники конфлікту не зверталися.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Проводиться розслідування.

Оксана Коваленко, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News