Аваков дивується, чому "Інтер" критикує лише його партію, а не БПП

Середа, 7 вересня 2016, 12:13

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков стверджує, що телеканал "Інтер", який контролюється депутатом від "Опозиційного блоку" Сергієм Льовочкіним, критикує лише партію "Народний фронт".

Про це він заявив в ефірі програми "Лівий берег з Сонею Кошкіною" на 24 каналі.

"Інтер" критикує виключно партію "Народний фронт", виключно цей спектр проукраїнських сил і ні слова не говорить про президентську партію, про людей, які мають відношення до нього", – сказав він.

Аваков також заявив, що не натякає на можливу домовленість між Петром Порошенком і Льовочкіним, проте дав зрозуміти, що саме це має на увазі.

"Варто називати кішку кішкою. Я не заявляю, що, Боже збав, президент Порошенко домовився з Льовочкіним. Я цього не стверджую і не хочу стверджувати і навіть вірити в це не хочу, але я не можу собі пояснити, чому переважна більшість от в цьому нашому переможному в революції політикумі знаходить можливість мириться з таким суб'єктом, яким є Льовочкін. Тому що позиція договорняків, яка в нас традиційно перемогла, це неправильно", – сказав міністр.

Коментуючи напад на канал "Інтер" у неділю, Аваков заявив, що держава повинна не допускати роботу каналів, "які провокують власний народ на такі вчинки".

"Якщо ви сидите в центрі Києва і виступаєте з антиукраїнськими гаслами, це не свобода слова, це диверсія проти країни. І такі люди заслуговують покарання. Якщо у нас немає покарань для таких людей, ми – незріле суспільство", – заявив він.

Також він жорстко розкритикував самого Льовочкіна, заявивши, що той "має сидіти в тюрмі по суті своїй єзуїтській, а він сидить у парламенті" і останні 2,5 роки "веде жорстку антиукраїнську, антидержавну політику на своєму телеканалі, не приховуючи це".

За його словами, Льовочкін не працював у бізнесі за останні 20 років, але володіє віллою у Франції за 40 млн євро і добудовує будинок у Кончі-Заспі.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News