Співробітники "Радіо Весті" підписали попередження про звільнення

Четвер, 26 січня 2017, 22:54

Співробітників "Радіо Весті" зобов'язали написати заяви про звільнення з 20 лютого.

Про це "Українській правді" повідомив один зі співробітників.

"Попросили написати заяви всіх співробітників. Причину звільнення поки ніхто не пояснює", - сказав співрозмовник.

За його словами, заяви попросили з датою звільнення - 20 лютого.

Водночас, як повідомляє РБК-Україна, за інформацією їхніх джерел, заяви про звільнення написані з 28 лютого.

У той же час у своєму листі на адресу редакції УП прес-служба "Радіо Вести" повідомила, що ще 29 грудня було проведено загальні збори співробітників радіостанції.

"На них всіх повідомили про дії Нацради з питань телебачення і радіомовлення та про теоретичну неможливість прямоефірного мовлення в зв'язку з небажанням регулятора продовжувати ліцензію Радіо Вести. Медіахолдинг попередив про можливе припинення трудових взаємин з 28 лютого", - сказано в заяві.

"Ми будемо до останнього боротися за наші ліцензії як в українських судах, так і в міжнародних, заявляючи про упередженість та суб'єктивне до нас ставлення. Жодна людина не буде звільнена, якщо радіо отримає ліцензії, на які має повне і законне право, як законослухняне українське медіа", - відзначили в прес-службі.

"Співробітники підписали виключно попередження, які не мають жодної сили, якщо радіо виживе, на що ми дуже сподіваємося і за що ми боремося!" - підкреслюється в заяві.

Як відомо, 23 січня Нацрада з питань телебачення та радіомовлення заявила, що не продовжуватиме радіо "Вести", поки не отримає інформацію, бо не довіряє інформації про бенефіціарів "Радіо Вести".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News