Ляшко: Заяви зрадника Артеменка – суцільна брехня

Понеділок, 27 лютого 2017, 14:45

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко заперечує, що був обізнаний із так званим "планом мирного врегулювання" свого колишнього колеги по фракції Андрія Артеменка.

Так він прокоментував у Facebook 27 лютого попередню заяву Артеменка.

"Сьогоднішні заяви зрадника Артеменка – суцільна брехня! Як лідер фракції я не знав ні про його поїздки до Москви, ні про його кремлівський "план". Коли дізнався про цю провокацію з преси, за моєю ініціативою Артеменко був негайно виключений з нашої фракції за зраду", – пише він.

Ляшко також закликав генерального прокурора Юрія Луценка внести подання на арешт Артеменка, "поки той не втік з України".

Нагадаємо, нещодавно у ЗМІ з'явилася інформація, що депутат від радикальної партії Олега Ляшка Андрій Артеменко запропонував президенту США Дональду Трампу альтернативний план мирного врегулювання українсько-російського конфлікту, який нібито передав через колишнього радника Трампа Майкла Флінна.

Повідомлялося, що "план" Артеменка передбачає виведення всіх російських військ зі східної України, а також проведення референдуму щодо того, аби передати Крим, українську територію, захоплену Росією у 2014 році, в оренду РФ терміном на 50 або 100 років.

Органи прокуратури розслідують провадження проти Артеменка за антидержавні дії у співпраці з РФ, не виключено, що до Верховної Ради буде внесено подання про зняття з нього депутатської недоторканності.

У свою чергу на брифінгу 27 лютого Артеменко зазначив, що його слова про "оренду Криму" невірно інтерпретовані.

Також нардеп заявив, що Ляшко знав про його "мирної" ініціативи, яка, за словами Артеменко, вписується в стратегію Радикальної партії.

"Ляшко мав навіть їздити зі мною по всіх заходах у США", – додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування