Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Онищенко оприлюднив другу частину "плівок" – з нібито Мартиненком

Четвер, 9 лютого 2017, 16:50
Онищенко оприлюднив другу частину плівок – з нібито Мартиненком

Нардеп Олександр Онищенко через ЗМІ оприлюднив другу частину своїх записів. Він стверджує, що на них - Микола  Мартиненко.

Запис опубліковано у виданні "Страна". За твердженням Онищенка, Мартиненко виступив черговим посередником у переговорах між ним і президентом Порошенком.

Як пише видання, Онищенко нібито записав Мартиненка на кулькову ручку.

На запису, людина з голосом, схожим на голос Мартиненка, нібито пропонує Онищенку умовну угоду, яка передбачає декілька етапів. Перший - суд виносить рішення про повернення депутатської недоторканності. Другий етап - генеральний прокурор Юрій Луценко і суди випускають людей Онищенка, які зараз перебувають під вартою, а також знімаються всі обвинувачення з його матері.

За це Онищенко сплачує штраф до держбюджету в розмірі 400-500 млн грн, але при цьому частину грошей допомагає сплатити олігарх Рінат Ахметов. За це Онищенко готовий переписати на нього частину свого бізнесу, йдеться в матеріалі.

Мартиненко: Ну вони сказали суму. 400-500 млн. Це вони кажуть, що 400-500 млн грн, Саша хоче, а менше 600-700 млн не виходить. Це те, що вони мені говорили.

Онищенко: Будемо просити Ріната, допомогти. Я перепишу на нього компанії свої. І потім готовий видати.

Раніше Онищенко оприлюднив першу частину своїх записів, на яких він розмовляє з нібито депутатом Олесем Довгим, який за його твердженням приїхав з ним домовлятися.

За словами Онищенка, суть розмови зводилася до зустрічної пропозиції: "Довгий від імені влади пропонує, щоб всю відповідальність у кримінальній справі взяла на себе моя мати (Інеса Кадирова - проходить у справі як глава газової схеми в результаті якої, державі, за версією слідства, було завдано збитків на суму близько 3 млрд грн. - ред.)".

Довгий підтвердив факт зустрічі з Онищенком, але розповів свою версію.

НАБУ проводить перевірку цих записів. 

Також Онищенко заявив, що передав США компромат на Порошенка.

читайте також Адвокат Онищенка про зв'язки його клієнта зі спецслужбами РФ, компромат на президента і Грановського

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування