Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Росіянин відсудив торгову марку у компанії Порошенка

Середа, 10 січня 2018, 13:47

Російський суд за позовом підмосковного підприємця Олега Сохацького припинив охорону знака "KREMONA" за компанією "Рошен".

Про це повідомляє "Інтерфакс".

9 січня Суд з інтелектуальних прав задовольнив позов Сохацького до дочірнього підприємства "Кондитерська компанія "Рошен" (Київ, Україна) про дострокове припинення правової охорони товарного знака "KREMONA" (№423199) щодо товарів 30- го класу МКТП (напої на основі кави, какао чи шоколаду; зернові продукти, готові до вживання) внаслідок його невикористання.

В інформації на сайті суду йдеться, що суд вирішив достроково припинити правову охорону товарного знака "KREMONA" по відношенню до всіх товарів 30-го класу МКТП.

За даними сайту Роспатенту, оспорюваний знак був зареєстрований на компанію 19 листопада 2010 року до 12 серпня 2019 року.

Корпорація Roshen входить у топ-30 найбільших виробників кондитерських виробів в світі. Включає Київську, Кременчуцьку, дві Вінницькі кондитерські фабрики і Вінницький молочний завод (Україна); Клайпеди кондитерську фабрику (Литва) і фабрику BonbonettiChoco (Угорщина). Виробнича діяльність Липецької фабрики (РФ) була зупинена з 1 квітня 2017 року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: